2011 - 01 - 31

Jag har gått och blivit lite småberoende av ett spel på facebook xD haha !! eller, det är ju inte första gången man blir det! men detta är ju galet ! fifa, ett fotbollsspel :) tycker du borde prova det ju! och för alla som jag `` värvar ´´ får jag en sak för, asså om man lvlar upp till lvl 5! sjukt värt det, kom igen och prova? för min skull? hihi (A)
bara klicka på länken - > http://me.playfish.com/fifa/ref/kikki/beynbz
Funktionell träning
Funktionell träning med fokus på kondition, styrka, explosivitet och balans.
< - och spela tills du är lvl 5 ! då blir jag superglad! :D

2011 - 01 - 31

träning ikväll då!

har börjat gymma nu! både gymmar, simmar och går på gruppträningar och idag så blir det funktionell träning för mig att prova på, låter faktiskt riktigt kul! :D
gruppträningarna jag kör är bodycombat, yoga och afropower dance! men ska pröva lite mer som step/styrka och som idag funktionell träning! låter sjukt intressant.

'' Funktionell träning med fokus på kondition, styrka, explosivitet och balans. ''

ska bygga upp konditionen sjukt mycket !! och bli stark ju ;)
asså sjuk träningsvärk jag hade första veckan ! men det går ju bättre nu! efter första träningen hade jag så ont så jag kunde inte ens gå i trappor eller sätta mig ner på en stol, hahha!
Funktionell träning
Funktionell träning med fokus på kondition, styrka, explosivitet och balans.

2011 - 01 - 31

det ultimata frågan.. kommer jag nu att ställa till er alla?
fotboll eller hockey ?
om jag ska välja.. jag älskar att åka skridskor men suger på hockey , och fotboll är faktiskt ganska kul.. det är kul att spela i regn xD men att kolla på, jag har inte varit på en stor fotbollsmatch irl. men jag har sett mindre och det är ju faktiskt ganska kul. men innan jag träffade min pojkvän så såg jag aldrig på fotboll och då var det bara hockeyn som gällde. och då var jag mycket och kollade på det. men nu är det mycket att man sitter hemma och ser fotboll och läser om fotboll med honom. det är faktiskt ganska kul ju! men irl, inget slår känslan då man står i klacken i min hemstad. hade jag bott kvar så hade jag varit på match flera dagar i veckan ju! eller iaf då vi har hemmamatch. jag kan faktiskt knappt bestämma vad som är bäst, fotboll eller hockey... hm..
när det gäller fotboll så är det Manchester United som gäller ! och det är ju iofs min pojkvän som har övertalat mig men dom är ju sjukt bra faktiskt! och sen när det gäller hockey är det Skellefteå AIK och jag borde faktiskt hitta ett lag i nhl som jag borde heja på. men jag har hittat ett lag faktiskt , och det är både för att namnet på staden stalkar mig och är med överallt, vart jag än går , vad jag än läser eller ser på så finns det. + så spelade en sjukt bra aikspelare där förut, så får väll heja på dom. bara så jag har något att heja på i NHL, så då blir det väll Boston !

vad säger ni? hockey eller fotboll?






2011 - 01 - 31

nu sitter jag och skriver en uppsats om Mussolini på engelska B! kan inte så mycket om han än, men han är ju italienare.. och har ju hört hans namn så många gånger och vill veta mer om honom , vi ska skriva om en person från andra världs kriget, så det lär ju bli intressant, minns i högstadiet då alla mina studier och egna arbeten kretsade kring italien , längtade verkligen efter italien. och nu äntligen ska jag få åka dit! i sommar drar jag till palermo som ligger i sicilien som är min dröm-resemål.  när jag blir pensionär vill jag seriöst flytta dit, i en liten stuga i byn Corleone. ( jag är helt facinerad av gudfadern )
sen har jag haft teckenspråk idag och lärt mig lite olika fraser, typ hur mår du , var bor du , vad heter du osv! nice nice. teckenspråk är ju väldigt användbart i mitt framtida yrke, eller hur man nu ska säga det. pluggar ju omvårdnad nu, så det vore ju bra om man är flerspråkig.
laddade hem 700 låtar igår, så sitter och lyssnar galet just nu , helt underbart med musik. men arbetar så mycket bättre nu. men nu ska jag fortsätta att arbeta om Mussolini.

2011 - 01 - 31

okej.. nu ska jag göra ett litet tidsfördriv här då! sitta och blogga om mitt liv right?
i början kommer det bli korta inlägg och sånt innan jag fått igång det hela !
men mig själv i korthet. jag heter kikki ! det jag kommer blogga om är livet som sagt!
detta inlägg kommer inte bli så långt eftersom ska sätta igång med att fixa designen !
kommer nog slänga in dagens tips och sånt , dagens låt kanske? vad tycker folket? vad bör finnas i en blogg? :D

2011 - 01 - 31

japp. jag har blogg.    men, ni kommer få vänta ett tag till innan jag fått i ordning den ! °

RSS 2.0